Gå til indhold

Graduate i Skattestyrelsen

Er du nyuddannet, og vil du blive endnu stærkere fagligt? Så er et af Skattestyrelsens tre graudateprogrammer måske noget for dig.

Moms, selskabsskat eller transfer pricing?

Styrk din faglighed og bliv en del af et stærkt fællesskab

Har du interesse for moms og revision? Så bliv en del af et fagligt fællesskab med en stejl læringskurve og spændende udfordringer fra første dag.

Kickstart din karriere som selskabsskattespecialist

Er du god til at gennemskue komplekse strukturer, har du flair for revision, regnskab samt national og international selskabsskatteret?

Drømmer du om at blive transfer pricing ekspert?

Som Transfer pricing-graduate vil du få specialiseret viden om international selskabsbeskatning og prisfastsættelse af koncerninterne transaktioner.

Mød en graduate

En stejl læringskurve og tid til at gå i dybden

Elias har fået indblik i mange dimensioner af transfer pricing og gode muligheder for at omsætte teorierne fra studiet til praksis.

Faglige udfordringer og ansvar fra starten

Som færdiguddannet cand.merc.(jur.) ønskede Julie faglige udfordringer, udvikling og ansvar – og det fandt hun i Skattestyrelsen.

Få besked

Vi søger ofte nyuddannede kræfter i hele Danmark. Opret en jobagent og få besked, så snart vi tilbyder nye graduateprogrammer.

 

Opret jobagent

Sådan søger du

Vores graduateforløb åbner for ansøgninger til foråret.
Alle med opstart i september.

Job bagefter

Som graduate bliver du fastansat i Skattestyrelsen og er derfor forsat ansat efter endt forløb.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål om job og uddannelse, er du velkommen til at kontakte Mette Bunch på telefon 72 37 94 06 eller sende en mail.

Vil du vide mere om ansøgning og rekrutteringsproces, så kontakt Michael Bo Hansen på telefon 72 37 18 07 eller sende en mail.