Gå til indhold

En karriere i Skattestyrelsen

I Skattestyrelsen har vi en ambition om at være en af Danmarks allerbedste arbejdspladser. Det vil vi sikre ved at tilbyde en samfundsopgave med mening, udfordrende opgaver, alsidige karriereveje, en stærk kultur og kompetent ledelse. Hvad det konkret betyder, kan du læse mere om her.

Er du på jagt efter nye udfordringer?

Vil du have et job med mening og tage del i en vigtig samfundsopgave, er du måske vores nye kollega.

Elever og studerende

Hos Skattestyrelsen er vi glade for ofte at kunne tilbyde elevpladser, studiejobs, praktikforløb og specialesamarbejder.

Er du nyuddannet?

Alles ansvar – vores arbejde

Skat er ikke enkelt. Men det er vigtigt. Vi sikrer, at ingen betaler for meget eller for lidt.

I Skattestyrelsen arbejder vi på tværs af fagligheder og geografi om at sikre finansieringen af alt det, vi er fælles om.

Vores arbejdsplads

Som Danmarks største styrelse vil vi skabe fremtidens arbejdsplads, hvor den enkelte er med til at sikre finansieringen af det, vi er fælles om.

Hvem er vi?

I Skattestyrelsen bliver du en del af et mangfoldigt fællesskab fyldt med specialister, hvor vi arbejder sammen på tværs af mange forskellige fagligheder og geografisk placering om at løse en samfundsopgave med mening.

Udvikling

I Skattestyrelsen har vi fokus på karriere-, kompetence-, ledelses- og organisationsudvikling. Hos os er der mange muligheder, uanset om du ønsker at udvikle dine kompetencer i bredden eller i dybden.

Et job med mening

Uanset, hvilken jobfunktion du skal varetage i Skattestyrelsen, kommer du til at bidrage til at løfte en vigtig samfundsopgave.

Ledelse i Skattestyrelsen

Vores fælles ledelsesgrundlag hænger tæt sammen med vores værdier og understøtter et arbejdsmiljø, hvor nærværende ledere tager fagligt ansvar, sætter retning og prioriterer. 

Vores ledere er med til at skabe en kultur, der afspejler værdierne faglighed, ansvarlighed, samarbejde og udsyn.

Bliv klogere på vores ledelsesgrundlag i Skattestyrelsen og mød vores ledere

Merete Agergaard

Medarbejdere i Skattestyrelsen

Vi er 5.300 medarbejdere i Skattestyrelsen. Her kan du møde et udpluk af dem og høre, hvad de synes, er det bedste ved Skattestyrelsen som arbejdsplads.

Mød vores medarbejdere

Find nye muligheder i vores ledige stillinger

Fra ansøgning til ansættelse

Få besked, når der er nye ledige stillinger

Hold dig opdateret på LinkedIn