Gå til indhold

Elever og studerende

Hos Skattestyrelsen er vi glade for ofte at kunne tilbyde elevpladser, studiejobs, praktikforløb og specialesamarbejder.

Elev i Skattestyrelsen

Vil du kickstarte din karriere, og lyder en kontoruddannelse i en moderne offentlig organisation spændende?

Professionsbachelor i skat

Skat er ikke enkelt. Men det er vigtigt. Derfor findes der en professionsbachelor i skat, du kan læse flere steder i landet.

Kom i praktik i Skattestyrelsen

Bliv praktikant i Skattestyrelsen i forbindelse med din uddannelse. Læs mere om forløbet og mød nogle af praktikanterne.

Studentermedhjælper

Er du på udkig efter et relevant og fagligt studiejob? Vi har bl.a. studerende ansat, der læser jura, økonomi, statskundskab og IT.

Specialesamarbejde

Vi samarbejder gerne med dygtige og engagerede kandidatstuderende, som gennem deres speciale vil bidrage til at øge viden om Skattestyrelsen.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at skrive til vores postkasse HR@sktst.dk. Inkluder gerne i din mail, hvad dit speciale handler om, hvilket fagområder i Skattestyrelsen, du er interesseret i at vide mere om, samt din problemformulering. På den måde kan vi på bedst mulig vis hjælpe dig med din forespørgsel og undersøge, hvorvidt et samarbejde er en mulighed.

Der er ingen ledige stillinger i øjeblikket.