Gå til indhold

Skat er ikke enkelt. Men det binder os sammen.

Som medarbejder i Skattestyrelsen kan du forvente udfordrende opgaver, alsidige karriereveje, en stærk kultur og kompetent ledelse.

Og uanset, hvilken jobfunktion du skal varetage, kommer du til at spille en rolle i at sikre finansieringen af velfærdssamfundet og alt det, vi er fælles om.

Skat er ikke enkelt. Men det binder os sammen.

En af Danmarks allerbedste arbejdspladser

En stærk kultur

I Skattestyrelsen har vi en åben og inddragende tilgang til vores arbejde. Vi tror på, at samarbejde løfter kvaliteten i vores opgaveløsning, og vi lægger vægt på dialog og sparring. Det gælder i det daglige arbejde, men også i udviklingen af vores arbejdsplads. 

Konkret kommer det fx til udtryk, når vi inviterer medarbejdere på tværs af fagligheder og geografi til mini-tænketanke, hvor alle, der har lyst, kan gøre deres ideer gældende inden for temaer som fx fleksibilitet, karriereudvikling og kultur.

Det kan også komme til udtryk i forskelligartede tiltag i det enkelte fagområde, på den enkelte lokation eller i det enkelte kontor.

Karriereveje og kompetenceudvikling

I Skattestyrelsen investerer vi i din læring og udvikling. Vi ønsker at skabe gode rammer for dit karriereforløb, uanset om du vil udvikle dine kompetencer i bredden eller i dybden.

Kompetent ledelse

I Skattestyrelsen stiller vi krav til, at vores ledere skaber en arbejdskultur, der afspejler værdierne faglighed, ansvarlighed, samarbejde og udsyn.