Gå til indhold

Karriere- og kompetenceudvikling

Som ny medarbejder i Skattestyrelsen vil du opleve, at læringskurven er stejl, og at du udvikler kompetencer, der vil følge dig i din videre karriere. I Skattestyrelsen anerkender vi værdien af, at karriere kan tage mange forskellige retninger, og at nye erfaringer er afgørende for din udvikling og læring.

En karriere målrettet dine ønsker

I Skattestyrelsen investerer vi i din læring og udvikling, uanset om du ønsker at udvikle dine kompetencer i bredden eller i dybden. I Skattestyrelsen har du rig mulighed for at udvikle din karriere uanset, hvor i organisationen du er ansat.

Du har mulighed for at gå ledervejen, blive en dygtig specialist, udvikle dit talent som generalist eller få helt nye kompetencer.

Skattestyrelsens karrieresyn

I Skattestyrelsen kan du tale åbent om dine karriereønsker og forventninger med din leder og forvente støtte til at undersøge dine muligheder for karriereudvikling.

Du får også tilbud om personlig og professionel karrierevejledning af vores karrierevejleder, der har bredt kendskab til udviklingsmuligheder på tværs af hele organisationen.

En karriere er individuel og kan udvikle sig løbende og ændrer sig i takt med forskellige livsfaser. Det er vi bevidste om, og netop derfor ønsker Skattestyrelsen at skabe gode rammer for dit karriereforløb, uanset hvor i livet du er.

Udvikling på tværs af organisationen

Som medarbejder i Skattestyrelsen bliver du en del af en stor organisation. Det betyder, at du har gode muligheder for at udvikle dine kompetencer på tværs af organisationen og for at prøve kræfter med nye fagområder. Og det gælder ikke alene i Skattestyrelsen, men i hele Skatteforvaltningen. Skatteforvaltningen består af syv specialiserede styrelser, der hver især løser opgaver inden for deres kerneområde. Udover Skattestyrelsen er Gældsstyrelsen, Vurderingsstyrelsen, Toldstyrelsen, Motorstyrelsen, Udviklings- og Forenklingsstyrelsen og Administrations- og Servicestyrelsen en del af Skatteforvaltningen. 

Den løbende kompetenceudvikling

I Skattestyrelsen har vi fokus på kompetenceudvikling i form af efter- og videreuddannelse og interne kompetenceakademier, der er målrettet de enkelte fagdiscipliner i Skattestyrelsen.

Vi tilbyder også målrettede specialistuddannelser, der giver dig kompetencer indenfor et specifikt skattefagligt område.

Vi har også en online læringsportal, hvor du som medarbejder finder et bredt udvalg af workshops, kurser, e-læring og videoguides, som styrker dine kompetencer inden for en bred vifte af fagligheder.

Skattestyrelsen har derudover samarbejdsaftaler med flere eksterne uddannelsesinstitutioner omkring pladser på akademi-, diplom- og masteruddannelser, og du har som medarbejder mulighed for skattefaglige, administrative eller generelle efter- og videreuddannelser.

International karriere – er det noget for dig?

Internationale karriereveje er en mulighed i Skattestyrelsen. En international karriere byder på store oplevelser og bidrager til værdifulde erfaringer både på det personlige og faglige plan. En international karriere i Skattestyrelsen kunne eksempelvis være som en varig ansættelse i faste stillinger eller gennem korttidsudsendelser i ekspert- eller projektstillinger i internationale organisationer som fx EU, OECD eller International Monetary Fund (IMF).