Gå til indhold

Vores medarbejdere

Skat er bestemt ikke kedeligt

Skat er ikke kedeligt. Heller ikke selvom du sidder som administrativ medarbejder. Sådan lyder det fra Melissa Mathilde Jensen, der er kontoruddannet og nu arbejder med visitering i en af vores juridiske afdelinger, der beskæftiger sig med straffesager.

Klik på videoen og bliv klogere på Skattestyrelsen som arbejdsplads.

En lang karriere, der giver god mening

Mange muligheder for udfordringer og udvikling og ikke mindst gode og dedikerede kolleger er opskriften på et langt og spændende arbejdsliv i Skatteforvaltningen, hvis man spørger Troels Holst Larsen.

Klik på videoen og bliv klogere på Skattestyrelsen som arbejdsplads.

Mød flere af vores kolleger

Tid til fordybelse

Martin Rune Thykjær Ancher er uddannet cand.jur. og ansat i Jura, Proces og Intern Compliance, Skatteproces og Forvaltningsret, hvor hans dagligdag er fyldt med forvaltningsretlige spørgsmål.

Konstant udvikling og ny læring

For mange er kryptovaluta en kryptisk størrelse, men for Kathrine Nielsen, der arbejder med beskatning af handler med denne type valuta, er det et område, der giver mulighed for konstant udfordring og udvikling.

Fra studentermedhjælper til jurist med møderet for Landsskatteretten

Allerede under studiet fandt Sebastian sin vej til Skattestyrelsen. Som studentermedhjælper i Skattefaglig afdeling, Jura, fik han rig mulighed for at få indsigt i livet som jurist i Skattestyrelsen.

Med hvor beslutningerne træffes

Som generalist med en baggrund i statskundskab bruger Asbjørn sin
faglighed til at konvertere store mængder information og data fra organisationen om til fx en digitaliseringsstrategi, et høringssvar eller en direktionssag.

Min lange erfaring kan stadig bruges

Med en alder på 65+ havde Arne planlagt at gå på pension fra sin lederstilling, men da tiden nærmede sig, var han alligevel ikke klar og søgte derfor en stilling i Skattestyrelsen.

Der er plads til alle og fokus på individet

For Jessica har Skattestyrelsen åbnet et hav af muligheder. Med en professionsbachelor i skat arbejder hun i dag med arbejdsgiverkontrol og lægger vægt på muligheden for at blive fagligt udfordret og prøve forskellige ting i sit arbejde.

Et arbejde, der giver mening​

Efter 20 år i politiet skiftede Tue Hockerup spor. Han blev jurist og arbejder i dag med sager om urigtige oplysninger og potentielle straffesager.

Virksomhedernes talerør sikrer udsyn

Marlene C. Christensen vejleder blandt andet virksomheder i telefonen og på mail. Marlene nyder den direkte
vejledning, der holder hende skarp på, hvad der rør sig, der hvor lovgivning og regler møder hverdagen. Det er vigtig viden at have, når man som Marlene bærer flere kasketter; også i forbedrings- og udviklingsregi.

God kommunikation kan skabe ændringer i adfærd

Når kompliceret lovgivning skal skabe ændringer i borgeres og virksomheders adfærd, er det blandt andet kommunikation, der skal hjælpe det på vej. Her kommer Annie i spil med sin faglighed som retoriker, når adfærdskampagnerne om fx moms eller forskudsopgørelse skal planlægges.

Der er ingen ledige stillinger i øjeblikket.