Gå til indhold

Skat er ikke enkelt. Det er derfor, vi er her

Skattestyrelsens opgave er at sikre, at borgere og virksomheder betaler korrekte skatter og afgifter til tiden.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre finansieringen af det, vi er fælles om. Og uanset, hvilken jobfunktion du skal varetage i Skattestyrelsen, kommer du til at spille en rolle i at sikre finansieringen af velfærdssamfundet og meget af det, der skaber sammenhængskraft i Danmark; skoler, hospitaler, veje og meget mere.

En del af Skatteforvaltningen

Skattestyrelsen er én af syv specialiserede styrelser i Skatteforvaltningen.

Skatteforvaltningen er en myndighed under Skatteministeriets koncern, som blev etableret den 1. juli 2018. Skatteforvaltningen varetager i dag de samme myndighedsopgaver, som det tidligere SKAT varetog.

Om Skattestyrelsen

Skattestyrelsens byggesten er vores strategiske målsætninger, pejlemærker og værdier.

Sammen beskriver de, hvordan vi som myndighed løser vores opgaver.

En arbejdsplads i hele landet

Vi er til stede i 24 byer fordelt over hele landet.

Det betyder, at uanset hvor i Danmark du bor, har vi et skattecenter og dermed også en arbejdsplads i nærheden.

Skat er ikke enkelt. Men det binder os sammen.

I Skattestyrelsen bliver du en del af et mangfoldigt fællesskab fyldt med specialister, hvor vi arbejder sammen på tværs af mange forskellige fagligheder og geografisk placering om at løse en samfundsopgave med mening.

Faktisk er vi mere end 5.400 kolleger. Sammen sikrer vi, at borgere og virksomheder oplever en ordentlig, pålidelig og fremtidssikret skatteadministration bygget på effektive processer og sikre systemer.

Hvad kendetegner os?

Vi har medarbejdere med over 100 forskellige uddannelsesmæssige baggrunde, og vi er i gennemsnit 45 år gamle. Vores yngste medarbejder er 18 år, og vores ældste er 85 år. Den gennemsnitlige anciennitet i Skattestyrelsen er 10 år. 

Som medarbejder i Skattestyrelsen vil du få en del kolleger, der hedder Helle eller Lars. Det er nemlig de navne, som flest i Skattestyrelsen bærer.

Et udsnit af vores faglige profiler

Jurister

Dataanalytikere

Revisorer/skattefaglige medarbejdere

Ledere

Mød vores medarbejdere

Skat er bestemt ikke kedeligt

Skat er ikke kedeligt. Heller ikke selvom du sidder som administrativ medarbejder. Sådan lyder det fra Melissa Mathilde Jensen, der er kontoruddannet og nu arbejder med visitering i en af vores juridiske afdelinger, der beskæftiger sig med straffesager.

Klik på videoen og bliv klogere på Skattestyrelsen som arbejdsplads.

En lang karriere, der giver god mening

Mange muligheder for udfordringer og udvikling og ikke mindst gode og dedikerede kolleger er opskriften på et langt og spændende arbejdsliv i Skatteforvaltningen, hvis man spørger Troels Holst Larsen.

Klik på videoen og bliv klogere på Skattestyrelsen som arbejdsplads.